Kruip in de huid van uw klant

Hoe vriendelijk komen uw medewerkers over bij de klant? Zien uw winkels er altijd tiptop uit? Wordt uw promotiemateriaal op de juiste wijze gebruikt? Op deze en andere vragen krijgt u snel en eenvoudig antwoord met het mystery shopping concept van SHOPCONTROL®.

Met mystery shopping kunnen wij alle stappen in de verkoop- en contactketen in de winkel (bv showroom, filiaal), op internet of via uw callcenter helder en inzichtelijk beoordelen.

SHOPCONTROL® heeft een landelijk dekkend panel van bijna zevenduizend mystery shoppers. De landelijke dekking is een garantie voor snelle uitvoering tegen zo laag mogelijke kosten. Voor elke opdracht selecteren we díe panelleden die met hun ervaring en interesse het best aansluiten bij uw opdracht. Onze mystery shoppers kruipen in de huid van de klant, zijn echte klanten en geen ‘beroepstesters’.

JES Marketing Onderzoek is in Nederland de licentiehouder van SHOPCONTROL®, in Europa toonaangevend als het gaat om onderzoek door middel van mystery shopping. SHOPCONTROL® werkt met een landelijk dekkend panel van ‘echte klanten’ die worden aangestuurd via internet. Ga voor meer informatie naar www.shopcontrol.nl

shopcontrol